No sice to nepraktikuji, ale někde tu je odkaz na článek o přípravě krmení hovězím srdcem. Celé se nastrouhá, pak přidají výluhy (myslím, že mrkev tam je) nechá den v lednici nacucat a pak zmrazí v ledovači. Toje to co v mrazáku dělá kostky ledu.
Na rozmražení kostečky stačí troška vody z akva, ta je teplá dost. A počkat pár minut.
Nemám takovou spotřebu, aby se mě s tím chtělo patlat, ale pokud už kupuješ solo komponenty, rozhodně si udělej dávky.
zdravim a ptám se, krmim hovězím srdcem a popravdě mě moc neba pokaždý strouhat a pak vše uklízet a tak se ptám jestli už má někdo zkušenost a jestli to nemá nějaký háček, když si koupim víc platíček do mrazáku na kosky ledu, nastrouhám celý srdce a do každý škatulky dám jednu dení dávku masa, tu pak rozmrazím přelitím teplou vou (ne vařicí) bude to fungovat? myslim si že jo, ale něž se s tim všim patlat tak se radši zeptám :o) díkes