ADRESÁŘ akvaristických obchodů - komentáře

Pravidla   Mapa   Seznam   |<   <<   >>   >|  
AKVARIS Klokoty O obchodu   Komentáře  

Zde uvedené komentáře neslouží pro kontakt s obchodem, ale pouze k vyjádření Vašich zkušeností s touto firmou.
Pokud máte zájem kontaktovat obchod přímo, zavolejte nebo napište na e-mail.
Komentáře k obchodu:  záznamy jsou řazeny od nejnovějšího po nejstarší
Mikitrainz  (id: 14507 ) 20.10.2013 18:53
Super pán pro super informace ohledně akvaristiky.V neděli je síce zavřeno,ale neni problém se telefonicky domluvit na otevření krámku.Já jsem tam byl dneska,to jest v neděli.Zavolal jsem si,jestli bych se tam mohl dneska zastavit,a pán Vápeník byl ochotný.Koupil jsem si Parmičku nádhernou. měl jen jednu.A k ní jsem si vzal parmičky čtyřpruhé.No pecka .Velká spokojenost.
sochorp  (id: 12344   moje nejTV  
 kategorie malá akvária, objem 56 litrů 
 Prezentace je ARCHIVOVÁNA 
 nebyla aktualizována déle jak půl roku!  ) 30.4.2011 12:23
Byl jsem v tomto obchodě na doporučení jiných obchodníků. Je nejlevnější ve městě, jeho přístup k zákazníkům je opravdu vstřícný. Dokázal poradit ať už se člověk ptal na cokoliv. Kajmany tam má dva, jsou fakt krásný. Pan Vápeník je šťastný člověk, protože jeho práce je i jeho koníčkem. Je na něm vidět s jakou láskou se o ně stará a jak o nich mluví. Jinam už nepudu.
barbucha  (id: 9536   Barbuší akvárko  
 kategorie velká akvária, objem 200 litrů 
 Prezentace je ARCHIVOVÁNA 
 nebyla aktualizována déle jak půl roku!  ) 13.6.2009 11:15
Koupila jsem si u pana Vápeníka akvarijní set s podstavcem a rybičky s kytkama. Takže celé akvárko Byl moc vstřícný a ochotný, maximálně se snažil vyjít vstříc a poradit jak ryby kombinovat a starat se o ně. Rybyčky jsou moc krásné a všechny přežili i náročný 150 km transport. Doporučuji všem začínajícím (jako já) i pokročilým akvaristům
kombajnicek  (id: 8828 ) 2.2.2009 21:05
Ahoj zrovna dnes jsem tam byl a Pan Vápeník( suprovej pohodář), tam měl zatím malého Krokodýla, Kajmana. Je to mazlík, určitě se běžte podívat i když nic nekoupíte, bude moc rád. Ale určitě z jeho nabídky si něco vyberete. A dá se sním fakt DOBŘE domluvit na změně času, výměna rybiček, atd.

O obchodu   Komentáře  
Pravidla   Mapa   Seznam   |<   <<   >>   >|