ADRESÁŘ akvaristických obchodů - komentáře

Pravidla   Mapa   Seznam   |<   <<   >>   >|  
MIGA - akvaristika a chovatelské potřeby O obchodu   Komentáře  

Zde uvedené komentáře neslouží pro kontakt s obchodem, ale pouze k vyjádření Vašich zkušeností s touto firmou.
Pokud máte zájem kontaktovat obchod přímo, zavolejte nebo napište na e-mail.
Komentáře k obchodu:  záznamy jsou řazeny od nejnovějšího po nejstarší
omnihash  (id: 3568   Ancistrusárium  
 kategorie velká akvária, objem 200 litrů 
 Prezentace je ARCHIVOVÁNA 
 nebyla aktualizována déle jak půl roku!  ) 16.5.2013 16:06
Objednal sem akvárium, potom, co mi starý prasklo, takže to dost hořelo. Pro jistotu sem se stavil přímo na prodejně a vysvětloval jim, jak to spěchá, a že mě primárně jde o co nejrychlejší dodávku a návrat akvárka do původního stavu. Neměl to být žádný problém, akvárium mělo přiject ve čtvrtek-pátek, a že se ozvou. V pátek odpoledne volám, nikdo nic neví, ale rozhodně zjistěj co a jak a zavolaj zpátky. Když sem tam volal hodinu před zavíračkou, jak to teda je, tak mi zase nikdo nebyl nic schopnej říct s tím, že se asi někde zasekla dodávka a dorazí až v pondělí.
V pondělí tam volám, na telefonu nějaká brigádnice, která opět nic netuší a vesele mi vykládá, že dneska rozhodně ádný zboží dorazit nemá, a pochybuje, i o zítřku. A že mi obligátně majitel za pár minut zavolá. Po třech hodinách čekání volám zpátky, brigádnice se nejvíc diví, že to ještě není vyřízený a že to zkusí zařídit ještě jednou. Za další dvě hodiny mi konečně zavolá majitel, ze kterýho začně lízt nějaká pohádka o tom, že maj v továrně na akvárka dny otevřenejch dveří a proto nestíhaj. Samozřejmě to byl ten samej chlápek, co mě od začátku vodil za nos, že to hnedka bude.

Naprosto neseriozní jednání, rozhodně nedoporučuji jakýkoliv nákup.
Perikles  (id: 7782   Kodlův rybníček  
 kategorie velká akvária, objem 600 litrů 
 Prezentace je ARCHIVOVÁNA 
 nebyla aktualizována déle jak půl roku!  ) 10.11.2009 14:27
Ještě před rokem to byl obchod s rybami, které jinde neseženete, krásně udržovaná akvária. Dneska tam mají většinou ryby jako jinde. Navíc např. v akváriu s pavími oky jich desítky ležely na dně pokryté plísní, v akváriu se šneky byla polovina ulit prázdná... Raději jsem rychle vycouval.

O obchodu   Komentáře  
Pravidla   Mapa   Seznam   |<   <<   >>   >|